GOURMET BIZNESA PUSDIENAS
darbadienās no 12.00 līdz 16.00  

DĀRZEŅU SALĀTI AR ALKŠŅU SKAIDU DŪMOS KŪPINĀTU ZIVJU IZLASI UN PAIPALU OLĀM

leaf 1TOMĀTU KRĒMZUPA AR MOCARELLAS SIERU

favicon

LIELLOPA FILEJAS AR UDONAS NŪDELĒM UN SALDSKĀBO MĒRCI

CEPTS DIENAS LOMS AR BELUGA LĒCĀM UN TARTARA MĒRCI

leaf 1KARTUPEĻU PANKŪKAS AR GARŠAUGU KRĒMU UN SĒNĒM
favicon
KOKOSRIEKSTU PANNA COTTA AR ZEMEŅU-LAIMA SORBETU UN OGĀM
 

leaf 1- veģetārais ēdiens

 
Lai Jums labi garšo!

Restorāna šefpavārs Sergejs Šiporovs
 
favicon
 
Divi ēdieni 10,50 EUR
Trīs ēdieni 13,50 EUR

Maltīte divās kārtās tiek pasniegta 45 minūtēs

Trejādu sēņu taljatelle ar spinātiem un saldkrējuma siera mērci