LE DOME 05 09 15 v1 1920 jpeg 38Zivju restorāna Le Dome šefpavārs Sergejs Šiporovs savu šefpavāra karjeru vairāk kā 15 gadu garumā ir veidojis atzītos restorānos gan Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām, papildus pavāra darbam iegūstot atzinības un augstus novērtējumus prestižos Latvijas un starptautiskos pavāru konkursos.

Sergejs uzskata: „Pavāra profesija ir nemitīgs jaunrades process, tā ir pilna dažādiem izaicinājumiem, tāpēc ir aktīvi jāseko līdzi garšas tendencēm ne tikai Latvijā, bet arī Eiropas mērogā. Mana pavāra karjera ir tam apliecinājums, jo ilgus gadus esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētos restorānos ārpus Latvijas.”

Mēs esam īpaši priecīgi par Sergeja pievienošanos Le Dome, jo pēc 3 gadu darba viesnīcas Le Manoir aux Quat Saisons (Lielbritānija) restorānā, kas novērtēts ar divām Michelin zvaizgnēm, mūsu šefpavārs ne tikai nevainojami pārvalda restorāna virtuvi, bet arī līdz niansēm izprot viesu apkalpošanas kultūru. Le Dome šefpavāra pārliecība ir, ka „ Le Dome restorāna apmeklējumam ir jākļūst par brīnišķīgu notikumu, par skaistu mirkli mūsu dzīvē, ko atcerēties un ilgi glabāt atmiņā.”

Informācijai: Viesnīca Le Manoir aux Quat Saisons ir Relais & Chateaux viesnīcu asociācijas biedrs, un arī Dome Hotel & SPA, pie kuras pieder zivju restorāns Le Dome, ir šīs viesnīcu asociācijas biedrs.