GOURMET BIZNESA PUSDIENAS
darbadienās no 12.00 līdz 16.00  

leaf 1DĀRZEŅU SALĀTI AR KAZAS SIERU UN KALAMATAS OLĪVĀM

PIKANTĀ JŪRAS VELŠU BULJONZUPA

favicon

TEĻA GAĻAS STROGANOVS AR KARTUPEĻU BIEZENI UN MARINĒTIEM DĀRZEŅIEM

CEPTS DIENAS LOMS AR BELUGA LĒCĀM UN TARTARA MĒRCI

leaf 1KARTUPEĻU PANKŪKAS AR GARŠAUGU KRĒMU UN SĒNĒM
favicon
BALZĀMA PANNA COTTA AR OGU MĒRCI UN GRANOLU
 

leaf 1- veģetārais ēdiens

 
Lai Jums labi garšo!

Restorāna šefpavārs Sergejs Šiporovs
 
favicon
 
Divi ēdieni 10,50 EUR
Trīs ēdieni 13,50 EUR

Maltīte divās kārtās tiek pasniegta 45 minūtēs

Trejādu sēņu taljatelle ar spinātiem un saldkrējuma siera mērci

Pikantā jūras velšu buljonzupa