GOURMET BIZNESA PUSDIENAS
darbadienās no 12.00 līdz 16.00  

KŪPINĀTU ZIVJU SALĀTI AR ERUKĀM UN VĪTINĀTIEM TOMĀTIEM

leaf 1PURAVU KARTUPEĻU KRĒMZUPA AR SKĀBU KRĒJUMU UN GARŠAUGIEM

favicon

CEPTA CŪKGAĻAS PAVEDERE AR HISPI KĀPOSTIEM, BEKONU, ZIEDKĀPOSTU KRĒMU UN DIŽONAS MĒRCI

DIENAS LOMS AR CITRONZĀLES ĶIRBJU BIEZENI, KVINOJAS RIEKSTU SALĀTIEM UN KOKOSRIEKSTU CITRONZĀLES MĒRCI

leaf 1BRĪ SIERA KROKETES AR CEPTIEM ĀBOLIEM UN CITRONZĀLES ĶIRBJU BIEZENI
favicon
JOGURTA DIĻĻU PARAFĒ AR ĀBOLU BIEZENI UN BALTO ŠOKOLĀDI
 

leaf 1- veģetārais ēdiens

 
Lai Jums labi garšo!

Restorāna šefpavārs Sergejs Šiporovs
 
favicon
 
Divi ēdieni 10,50 EUR
Trīs ēdieni 13,50 EUR

Maltīte divās kārtās tiek pasniegta 45 minūtēs

Trejādu sēņu taljatelle ar spinātiem un saldkrējuma siera mērci

Pikantā jūras velšu buljonzupa