BIZNESA PUSDIENU ĒDIENKARTE
no 12.00 līdz 16.00  

leaf 1Dārzeņu salāti ar kazas sieru un kalamatas olīvām

Zaļo zirnīšu krēmzupa ar zivju kroketēm

favicon

Vērša vaigi pagatavoti sarkanvīnā ar vasaras dārzeņiem, seleriju kartupeļu biezeni un portvīna mērci

Cepts dienas loms ar beluga lēcām un tartara mērci

leaf 1Trejādu sēņu tagliatelle ar spinātiem un saldā krējuma-siera mērci
favicon
Rabarberu pīrāgs ar zemeņu sorbetu un jogurta bezē
 

leaf 1- veģetārais ēdiens

 
Lai Jums labi garšo!

Restorāna šefpavārs Sergejs Šiporovs
 
favicon
 
Divi ēdieni 10,50 EUR
Trīs ēdieni 13,50 EUR

Maltīte divās kārtās tiek pasniegta 45 minūtēs